Sponsorer

[us_image image=”4412″ size=”full”]

Liseberg

På Liseberg är mycket på låtsas men upplevelserna är på riktigt. Besöket varar i några timmar men skapar minnen att plocka fram när du vill. I parken väntar ett 40-tal åkattraktioner, blomsterprakt, spel, dans, musik och god mat för hela familjen. Susa nedför vindlande rutschkanor, få mjuka kaninkramar och åk karuseller som kittlar alldeles lagom i små magar i Kaninlandet och Barnens Paradis. För de lite större väntar allt från sommarens åknyhet Loke och andra tuffingar som Helix, Mechanica och Balder till en musikalisk åktur i Klubbland – en upplevelseattraktion till hyllning av Håkan Hellström.

[us_separator show_line=”1″ line_width=”default”]

CC Sport

”Alltsedan starten för över 25 år sedan har vi jobbat för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen. Vårt mål har aldrig varit att bli störst, då tappar man lätt fokus på service, vi vill vara er personliga partner som känner er förening och vet vad ni behöver och brukar använda för material. Vi har, ännu så länge, valt att undvika en web-shop för att ta emot order. Vi känner att det är bättre och säkrare med den personliga kontakten. Då kan vi ställa rätt frågor och samtala oss fram till era behov och önskemål.”

 

CCSport-medium

Billes Tryckeri

”Vi på Billes tror på det tryckta budskapet. Och det digitala. Därför har vi satsat stort på att allt du behöver ska finnas samlat under ett tak, i ett av Sveriges mest miljöanpassade tryckerier. Behöver du en 64-sidig katalog i 30 språk eller nya visitkort levererade imorgon? Ska du pryda hela Norden med en utomhuskampanj, vill nyinviga företaget med flaggor och fasadvepor eller saknas det en hyllvippa i din butik? Vi är med dig hela vägen. Från planering till leverans oavsett media, format eller upplaga. Det gäller även kampanjplaneringsverktyg och online-lösningar för butikskedjor och e-handelsföretag. Du kanske undrar hur vi kan garantera bästa kvalitet på ett så brett erbjudande?”

 

billies

[us_separator show_line=”1″ line_width=”default”]

Mölndals-Posten

”Mölndals-Posten är en prenumererad lokal morgontidning. Varje torsdag ger vi dig nyheter, sport och de de senaste inläggen i den lokala debatten.

Vi vill vara nära våra läsare och våra annonsörer – det ger dig närhet till dina kunder. När du väljer att göra affärer med oss väljer du en tidning som är både seriös och trovärdig.

Våra läsare litar på sin lokaltidning och det som presenteras där.”

 

Nutramino

”Nutramino är skandinaviens ledande märke inom sektorn Sports Nutrition och erbjuder den bästa kvalitet, smak och tillgänglighet för aktiva och sunda män och kvinnor.

Nutramino är en del av Glanbia Group – en ledande global aktör inom Sports Nutrition och ingredienser. Vår position och styrka, som en del av en större organisation, ger oss möjlighet att utnyttja både de resurser och den tekniska kunskapen som krävs för att kunna vara ledande på marknaden.”

 

[us_separator show_line=”1″ line_width=”default”]

Flying Flerp

”Sedan 1982 har vi skickat 10.000-tals DJ:s på firmafester, kalas, bröllop. Vi har byggt alla möjliga och omöjliga scener och fixat med ljud & ljus.
Vi har varit lekledare och konferencierer, rest tält och satt upp möbler, byggt om kontor och lagerlokaler till fiskelägen, ölstugor och tropiska stränder.Allt detta har vi gjort för att våra kunder och deras gäster skall få en fest värd att minnas.

Vårt jobb – ditt nöje! Vår bredd – din nytta !”

InCup

”Välkommen till inCup – en av Sveriges ledande aktörer inom fika på jobbet!
För varje kund – liten som stor – skapar vi förutsättningar för den optimala fikastunden. 

Vår ambition är att det godaste kaffet ska finnas på jobbet. Att varje kopp ska vara en smakrik upplevelse. Vad sägs om att få hjälp av någon av våra utbildade baristas för att smaka dig fram till det allra godaste kaffet? ”

 

[us_separator show_line=”1″ line_width=”default”]

Ica Maxi 421

”Vi på Maxi ICA Stormarknad Högsbo vill erbjuda dig en enklare vardag och därför hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp. Vi har ett stort och brett sortiment av livsmedel att välja på. Här hittar du även specialvaror som böcker, media, kläder, husgeråd, leksaker och trädgårdsartiklar.”

 

Åbytravet

”Åbytravet är Sveriges modernaste travanläggning som årligen lockar över 100 000 besökare. Vi tävlar i huvudsak onsdag eller torsdag men de riktiga höjdpunkterna är V75, sex lördagar om året med Olympiatravets final och Åby Stora Pris som juveler i kronan.
Åbytravet erbjuder också en unik konferensmiljö där de traditionella mötena kan blandas med ponnykörning eller en trekamp i stallet. De stora ytorna gör också anläggningen till ett utmärkt ställe för större konferenser, mässor eller utställningar.”

[us_separator show_line=”1″ line_width=”default”]

Vasaboden

”Vasaboden grundades 1982 och har sedan dess levererat idrottspriser och profilprodukter till våra kunder runt om i Sverige. Vi är experter på gravyr och graverar alla våra produkter själva. Bra kundservice och snabba leveranstider är viktigt för oss. Vill du besöka oss så hittar du  butiken på Norra Ågatan 10 i centrala Göteborg.”

Good Morning Hotels

”Good Morning Hotels vill erbjuda ett effektivt boende med god kvalitet för den moderna resenären. Bo på något av våra 14 hotell till mycket attraktiva priser. WiFi finns på rummen och frukost ingår när du bokar via vår hemsida.”