Sponsorer

CC Sport

”Alltsedan starten för över 25 år sedan har vi jobbat för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen. Vårt mål har aldrig varit att bli störst, då tappar man lätt fokus på service, vi vill vara er personliga partner som känner er förening och vet vad ni behöver och brukar använda för material. Vi har, ännu så länge, valt att undvika en web-shop för att ta emot order. Vi känner att det är bättre och säkrare med den personliga kontakten. Då kan vi ställa rätt frågor och samtala oss fram till era behov och önskemål.”

 

CCSport-medium

Paralarm

”Vi är ett säkerhetsföretag med den nära kontakten med dig som kund och vi har stor erfarenhet av säkerhetssystem. Vi arbetar i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Västergötland, Bohuslän och Halland och vi har vårt säte i Göteborg.”

  • Inbrottslarm
  • Brandlarm
  • Kameraövervakning
  • Porttelefoni
  • Passersystem
  • Lås & Dörrautomatik

Mölndals-Posten

”Mölndals-Posten är en prenumererad lokal morgontidning. Varje torsdag ger vi dig nyheter, sport och de de senaste inläggen i den lokala debatten.

Vi vill vara nära våra läsare och våra annonsörer – det ger dig närhet till dina kunder. När du väljer att göra affärer med oss väljer du en tidning som är både seriös och trovärdig.

Våra läsare litar på sin lokaltidning och det som presenteras där.”

 

Billes Tryckeri

”Vi på Billes tror på det tryckta budskapet. Och det digitala. Därför har vi satsat stort på att allt du behöver ska finnas samlat under ett tak, i ett av Sveriges mest miljöanpassade tryckerier. Behöver du en 64-sidig katalog i 30 språk eller nya visitkort levererade imorgon? Ska du pryda hela Norden med en utomhuskampanj, vill nyinviga företaget med flaggor och fasadvepor eller saknas det en hyllvippa i din butik? Vi är med dig hela vägen. Från planering till leverans oavsett media, format eller upplaga. Det gäller även kampanjplaneringsverktyg och online-lösningar för butikskedjor och e-handelsföretag. Du kanske undrar hur vi kan garantera bästa kvalitet på ett så brett erbjudande?”

 

billies

[us_separator show_line=”1″ line_width=”default”]

InCup

”Välkommen till inCup – en av Sveriges ledande aktörer inom fika på jobbet!
För varje kund – liten som stor – skapar vi förutsättningar för den optimala fikastunden. 

Vår ambition är att det godaste kaffet ska finnas på jobbet. Att varje kopp ska vara en smakrik upplevelse. Vad sägs om att få hjälp av någon av våra utbildade baristas för att smaka dig fram till det allra godaste kaffet? ”

 

Åbytravet

”Kom till Åby för en kväll med spänning, förväntansfullt spel, närhet till hästarna och givetvis mat och dryck. Oavsett om det är för dina kunder eller i kamratkretsen blir travbesöket något att berätta om en lång tid framöver. Välkomna!”

Lejonet & Björnen

”Vi är ett glassföretag som blivit synonymt när man vill ha något extra.
Som inte smakar som annan glass. Som aldrig tummar på råvarorna.
Som alltid sätter guldkant på tillvaron. Vi kallar det vardagslyx.

Lejonet & Björnen erbjuder ett sortiment som innehåller fler än 40 olika glass– och sorbetsorter. På Danska Vägen i Göteborg har vi dessutom vårt eget glasscafé, välkommen!”