MiNi MUC 2020 25-26 April BLÅ NIVÅ

Lördag 25 April 2020 – Flickor för Spelare födda 2008-2010

Söndag 26 April 2020 – Pojkar för Spelare födda 2008-2010

Kämpande klasser

Varje lag spelar fyra matcher. Inga tabeller skapas och det spelas inte heller några slutspel. Varje lag erhåller en buckla och varje spelare får medalj.

Regler

SIBFs tävlingsbestämmelser och tävlingsföreskrifter gäller med eventuella undantag som beskrivs nedan.

Endast under slutspelet är timeout tillåtet och maximalt en gång per match och lag.

En spelare får endast vara registrerad och spela i ett lag i en och samma klass.

Kombinerade lag kan tillåtas efter klartecken av turneringsledningen. I tävlingsklasserna ställs krav på att laget deltagit i denna konstellation i säsongens seriespel.

Målvaktsbyte i periodpausen är möjligt för att ge första periodens målvakt möjlighet att spela ute i den andra perioden. Ombyte måste göras utan fördröjning av matchen för att undvika förseningar.

Protester

Protester skall inlämnas skriftligen till tävlingsjuryn. Protestavgift debiteras med 2 000 kr. Avgiften återfås om protesten godkännes.


Åldersdispenser

Generell åldersdispens accepteras om det handlar om maximalt två spelare och som uppfyller nedanstående punkter. Dispensansökan måste göras om det handlar om fler än två spelare.

  • Spelaren får högst vara ett år äldre än klassen som laget spelar i. En spelare får endast representera ett lag i samma åldersklass. Inga dispenser ges om klubben har deltagande lag i den äldre spelarens klass
  • Maximalt kan två överåriga spelare delta i varje match
  • Maximalt är fem överåriga spelare tillåtna i truppen
  • Vid fler än de två generella dispenserna maila med lagets namn, åldersklass, samtliga spelarnas namn och födelsenummer (sex första siffrorna i personnumret) senast 15 mars
  • Spelare som i sin ordinarie serie spelar med s k medicinsk dispens kan ansöka om att få nyttja den även under Mölndals Ungdomscup. Skanna den medicinska dispensen och skicka per email, så hör vi av oss med svar inom två veckor.

Allmänt

Medtag egna bollar för uppvärmning.

MUC är sanktionerad av Svenska Innebandyförbundet.

Ändringar i spelprogram

Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att ändra i spelprogrammet, gällande gruppindelning, tider och spelplaner. Lagansvarig informeras om gjorda ändringar.

Turneringsprotokollet

Uppgifter om spelare ska föras in i turneringsprotokollet av lagledningen före cupstart och ifyllt protokoll tas med till cupen. Protokollet ska i god tid före matchstart lämnas till sekretariatet. Efter matchens slut hämtas signerat protokoll igen och tas med till nästa match. Samma protokoll följer alltså laget genom hela turneringen.

Ladda ned protokollet här.

Glasögon

Vi rekommenderar alla lag att använda glasögon under matcherna, dock obligatoriskt för spelare i svenska lag som är under 16 år (B-licens).

Försäkringar

Ledare för respektive lag måste se till att samtliga deltagare är försäkrade både på och utanför planen. Mölndals Ungdomscup ansvarar inte för skador, sjukdomar eller stölder.

Priser

I yngre klasserna delas deltagarplaketter ut till samtliga spelare.

Tävlingsledning

Tävlingsledningen för MUC har sitt kontor i huvudarenan Aktiviteten.

Tävlingsjury

  • Joachim Holst 0708-758433
  • Mikael Björk (GIBF) 0768-95 00 52
  • Pontus Berger 0761-60 39 99